Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pension Iveta- apartamenty w Liptowski Mikulasz

Adres obiektu Vladimira Kunu 1, 03101 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

katarzyna
Dodano: 2015-02-17
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-03
 

Pani Iveta(właścicielka) bardzo sympatyczna i miła osoba,bardzo dobrze mówi po polsku.Wynajmowaliśmy przez tydzień całe piętro pensjonatu w 8 osób.Warunki super.Wypoczynek bardzo udany!


 
 

krystyna i marek
Dodano: 2014-07-10
Pobyt od: 2014-07-04 do 2014-07-06
 
 
  

super warunki ,bardzo dobre wyposażenie kuchni i ładnie urządzone pokoje. okolica cicha i spokojna.bardzo dobry kontakt w języku polskim z właścicielką przemiłą Ivetą .serdecznie polecam


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-06
Pobyt od: 2012-09-15 do 2012-09-22
 
 
    

Pobyt w pensjonacie wspaniały. Przyjeżdżam do Ivety z wielką przyjemnością i radością. Polecam wszystkim pobyt tam, będziecie na pewno zadowoleni. Wszystko jest perfekcyjne.


 
Grzegorz
Dodano: 2011-07-30
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-16
 

Pensjonat rewelacyjny wszystko na miejscu zgodnie z ofertą. Pani Iveta bardzo miła i pomocna.Dobry mailowy i telefoniczny kontakt w języku polskim.Świetnie wyposażony cały apartament od kuchni do sypialni.Super lokalizacja wszędzie blisko. Bardzo polecamy może jeszcze kiedyś uda nam się przyjechać ponownie. Pozdrowienia P. Iveto.


 
Maga i Wojtek
Dodano: 2011-07-01
Pobyt od: 2011-02-01 do 2011-02-12
 

U Ivety jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper


 
Marika
Dodano: 2011-03-30
Pobyt od: 2011-01-08 do 2011-01-29
 

Bardzo ładny i zadbany dom:) Pokoje duże i ładnie urządzone. Pani Iveta - właścielka, przemiła, zawsze służy pomocą :) W 100% polecamy!!!


 
Piotr
Dodano: 2011-03-30
Pobyt od: 2011-02-21 do 2011-02-27
 

Pensjonat godny polecenia. Bardzo miły kontakt z Panią Ivetą. Bardzo dobre warunki, domek czysty i schludny. Wszystko umiejscowione niedaleko stoku i centrum miasta, w pobliżu sklepy. Bardzo cicha i spokojna dzielnica. Polecam!!! Miejsce na super wakacje zimowe, jak i letnie!!!


 
Przemek
Dodano: 2011-03-29
Pobyt od: 2011-03-05 do 2011-03-12
 

Witam wszystkich serdecznie.Już kilka ładnych lat odwiedzamy Ivetę i nigdy nie było problemów.Zawsze wszystko załatwione na czas,nie było niedomówień.Dobry mailowy i telefoniczny kontakt.Osoba niezwykle życzliwa i zorganizowana.We wszystkich domach dobre warunki wypoczynku.Oczywiście będziemy w następnym roku.Który to już......8 raz?.Pozdrowienia z Legionowa i Zegrza!!!


 
Agnieszka Grotkowska
Dodano: 2010-11-25
Pobyt od: 2010-11-20 do 2010-11-23
 

Pensjonat rewelacyjny, przemiła pani Iveta, super lokalizacja - wszędzie blisko - na stoki i do Tatralandii. Byliśmy tam całą rodzina - z dwójka malutkich dzieci i było super. Na pewno jeszcze będziemy korzystać z tego pensjonatu. Godny polecenia w 100% !!!


 
M M M A F P
Dodano: 2010-08-09
 

My wróciliśmy też w sobotę :P. Było suuuuuuuuuper:) Słowacja świetna, a domek w którym mieszkaliśmy najfajniejszy pod słońcem!! Bardzo ładny, zadbany, elegancki. Pani Iveta dbała, żeby niczego nam w nim nie zabrakło. Kiedy trzeba było tłumaczyła nam drogę tak, żebyśmy na pewno trafili tam, gdzie chcemy:) Kuchnia świetnie wyposażona, nie trzeba było brać nic swojego (są wszelkiego rodzaju kubki, szklanki, kieliszki do wódki, talerze płaskie i głębokie, sztućce, otwieracze, nawet tarka:)) W ogrodzie można rozpalić grilla (który tam oczywiście stoi i czeka:)), posiedzieć na ławeczce lub tarasie... Naprawdę można poczuć się jak u siebie w domu!! Podpisujemy sie pod tym swoimi rękami i nogami.


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie